Vergoeding schoolkosten middelbare school

Via de regeling Vergoeding schoolkosten middelbare school kunt u een vergoeding aanvragen voor schoolkosten die door middelbare scholen als noodzakelijk worden geacht. Binnen de regeling Vergoeding schoolkosten middelbare school zijn er drie categorieën:

  1. Vergoeding van een laptop of computer die voldoet aan de eisen van de school; Vergoeding kan slechts één keer worden ingezet. Bij geen volledig gebruik van budget, vervalt het restbedrag;
  2. Een budget voor schoolbenodigdheden. Dit budget mag naar eigen keuze worden besteed aan schriften, pennen, tas, rekenmachine, woordenboeken, agenda, enz.;
  3. Vergoeding van de ouderbijdrage. Dit is inclusief de verplichte ouderbijdrage, schoolreisjes en stagekosten.

U kunt een vergoeding voor schoolkosten aanvragen voor elk kind uit uw huishouden van 12 jaar tot en met 17 jaar oud.

Staat de middelbare school van uw kind(eren) niet vermeld bij het aanbod? Schroom niet en stuur ons een bericht. Wij doen graag een poging om de school ervan te overtuigen om mee te doen. Iedere nieuwe aanbieder is welkom, we zien de aanmelding via onze website graag tegemoet.
U kunt ons ook een bericht sturen, wij nemen graag contact op.

Minimaregelingen Renswoude is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.