Sportbudget

Met het Sportbudget Volwassenen krijgt u een persoonlijk budget dat u kunt besteden aan kosten van een lidmaatschap bij een lokaal erkende sportclub of -vereniging. Kijk bij het Aanbod waaruit u kunt kiezen.

Staat uw favoriete sportclub of-vereniging niet vermeld bij het aanbod? Schroom niet en stuur ons een bericht. Wij doen graag een poging om de ondernemer of de penningmeester ervan te overtuigen om mee te doen. Iedere nieuwe lokale aanbieder is welkom, we zien de aanmelding via onze website graag tegemoet. U kunt ons ook een bericht sturen, we nemen graag contact op.

Sport & Cultuur kinderen

Voor elk kind onder de 18 jaar kan er een vergoeding worden aangevraagd voor sport en cultuur. Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld. Voor sport geldt er een maximum bedrag van 225 euro per jaar en voor culturele activiteiten geldt een maximum van 425 euro per jaar. Er kan één aanvraag worden gedaan, dus sport óf cultuur. Kies je voor sport, dan kun je indien er een deel van het bedrag overblijft, dit gebruiken voor sport-attributen, of -kleding.

Zoek een sportclub, zwemles, muziek- of dansles, schilderen, of andere sportieve of creatieve lessen.
Informeer bij de vereniging naar de hoogte van de jaarcontributie, let op de leeftijd en vraag of er plaats is

Zoek bij het Aanbod de gewenste vereniging / organisatie. Plaats een boeking en vul de gevraagde informatie in . Bureau Minimaregelingen functioneert als Intermediair en zet de aanmelding door naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Let op! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan de aanvraag alsnog afwijzen als:

- Er al een aanvraag is gedaan door een andere intermediair in hetzelfde jaar
- Het kind 18 jaar is
- De aanbieder niet voldoet aan de voorwaarden van het Jeugdfonds Sport & Cultuur te vinden in het spelreglement:

Minimaregelingen Renswoude is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.