Doe mee budget

Via het Doe mee-budget kunt u vergoedingen aanvragen voor lokale culturele, recreatieve en/of maatschappelijke voorzieningen of activiteiten. Met lokaal wordt bedoeld dat de vereniging, instelling, organisatie, winkel of bedrijf gevestigd is in de gemeente Veenendaal, Rhenen of Renswoude!

U krijgt een persoonlijk budget waarmee u in uw online omgeving zelf kunt kiezen waaraan u dit budget besteed. Het Doe mee-budget is er voor voor elk lid van uw huishouden.

Staat uw favoriete organisatie niet vermeld bij het aanbod? Schroom niet en stuur ons een bericht. Wij doen graag een poging om de lokale ondernemer ervan te overtuigen om mee te doen. Iedere nieuwe aanbieder is welkom, we zien de aanmelding via onze website graag tegemoet. U kunt ons ook een bericht sturen, wij nemen graag contact op.

Minimaregelingen Renswoude is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.