Computer en/of tablet basisschool

Via de regeling Vergoeding computer/tablet basisschool heeft u de mogelijkheid om 1 keer per 5 jaar een computer, printer en/of tablet te kopen voor uw kind(eren) tussen 4 en 12 jaar oud. U kunt per huishouden één keer de vergoeding aanvragen, ongeacht het aantal kinderen in uw huishouden.

Staat uw lokale favoriete winkel niet vermeld bij het aanbod? Met lokaal wordt bedoeld dat de winkel of bedrijf gevestigd is in de gemeente Veenendaal, Rhenen of Renswoude! Schroom niet en stuur ons een bericht. Wij doen graag een poging om de ondernemer ervan te overtuigen om mee te doen. Iedere nieuwe lokale aanbieder is welkom, we zien de aanmelding via onze website graag tegemoet. U kunt ons ook een bericht sturen, wij nemen graag contact op.

Minimaregelingen Renswoude is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.