Computer en/of tablet basisschool

Via de regeling Vergoeding Computer/ tablet basisschool heeft u de mogelijkheid om eens per 5 jaar een computer, printer en/of tablet te kopen voor uw kind(eren) tussen 4 en 12 jaar. U kunt per huishouden één keer de vergoeding aanvragen, ongeacht het aantal kinderen in uw huishouden.

U kunt gebruik maken van de regeling door het indienen van een declaratie. U koopt zelf een computer en dient een declaratie in met als bijlage een geldig betaalbewijs uit 2020. U kunt er ook voor kiezen dat Bureau Minimaregelingen direct de computer voor u betaald. Stuur dan een factuur / of order bevestiging op met de gegevens van de leverancier. Geef bij uw declaratie aan dat de betaling naar een ander rekeningnummer moet worden overgemaakt en vul ook het kenmerk van de factuur in.

Minimaregelingen Renswoude is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.