Regelingen

 

Op deze pagina vindt u de regelingen die de gemeente Renswoude biedt voor mensen met een laag inkomen. Wanneer u onder een regeling op 'Lees meer' klikt vindt u een uitleg per regeling en wat er vergoed wordt. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de regelingen? Kijk dan onder het kopje 'Kan ik gebruik maken van de regelingen?'. Daar ziet u aan welke inkomensnorm u moet voldoen en hoeveel vermogen u mag hebben om aanspraak te maken op de regelingen. 

 

Geld-Terug-Regeling
Via de Geld-Terug-Regeling kunt u voor het hele gezin kosten vergoed krijgen voor sportieve of culturele vrijetijdsbesteding.
>> Lees meer 

 

Geld-Terug-Regeling-Extra
De Geld-Terug-Regeling-Extra is voor kinderen met de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Dit is een extra regeling die uw kind kan krijgen naast de Geld-Terug-Regeling.
>> Lees meer 

 

Computerregeling
Via de Computerregeling heeft u de mogelijkheid om een computer of printer te kopen voor uw kind(eren).
>> Lees meer

 

Regeling Meerkosten chronisch zieken en gehandicapten
Bent u chronisch ziek of gehandicapt? Dan kunt u een bijdrage ontvangen voor de extra kosten die u vanwege uw ziekte maakt.
>> Lees meer

 

 

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst eens bij onze veelgestelde vragen. Wie weet staat het antwoord dat u zoekt er al bij. Als dat niet zo is, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.