Wat zijn de spelregels?

Regelingen aanvragen

Een aanvraag voor de minimaregelingen Renswoude moet worden gedaan door een volwassenen. Kinderen die in de loop van 2020 18 jaar worden, vallen nog onder de toekenning van het gezin. 

Minimaregelingen Renswoude is alleen bestemd voor inwoners van de gemeente Renswoude.

Elke aanvraag voor de minimaregelingen Renswoude wordt zorgvuldig getoetst. Aanvragers ontvangen binnen vier weken bericht per e-mail.

Communicatie

Alle communicatie rondom de minimaregelingen verloopt digitaal. Een e-mailadres is verplicht voor de hoofdaanvrager, maar ook voor alle andere gezinsleden wordt het aangeraden om een e-mailadres door te geven.

Bewijsstukken kunnen alleen digitaal worden ingediend via uw persoonlijke omgeving.

Jeugd Sport- en Cultuurfonds

De vergoeding voor sport – en cultuur voor kinderen kan ook via het Jeugdfonds Sport- en Cultuur geregeld worden. Lees de voorwaarden op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur. Om een vergoeding aan te vragen is de inzet van een intermediair noodzakelijk.

Minimaregelingen Renswoude is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.