Spelregels voor aanbieders

Alle inschrijvingen van potentiële aanbieders worden zorgvuldig gecontroleerd en getoetst door onze medewerkers. Alleen lokaal gevestigde aanbieders kunnen worden geregistreerd. Met lokaal wordt bedoeld dat de vereniging, instelling, organisatie, winkel of bedrijf gevestigd is in de gemeente Veenendaal, Rhenen of Renswoude! U ontvangt binnen vier weken per e-mail een bevestiging of afwijzing. 

Projectorganisatie Minimaregelingen Renswoude maakt bij een goedgekeurde boeking door een gebruiker van de minimaregelingen direct het verschuldigde bedrag over op uw rekening.

Aanbieders hebben hun eigen digitale omgeving binnen minimaregelingen Renswoude, alsmede hun eigen pagina waarop zij de organisatie en het aanbod presenteren.

Aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor het vullen en actueel houden van bovengenoemde informatie. Wij behouden het recht voor om ongepaste content te redigeren of te verwijderen.

Aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor het controleren van een bestelling door een gebruiker van de minimaregelingen, alvorens deze aan de gebruiker mee te geven. Gebruikers ontvangen een bevestigingsmail met een code, die gematcht kan worden met de code die u als aanbieder ontvangt. Productuitgifte zou alleen plaats moeten vinden bij een juiste match.

Minimaregelingen Renswoude is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.