Renswoude

Inwoners van Renswoude die gebruik kunnen maken van de minimaregelingen kunnen bestellen via de webshop waarin ze alle aanbiedingen die beschikbaar zijn te zien krijgen. Na het bestellen ("een boeking plaatsen") wordt de aanbieder geïnformeerd, wordt indien gewenst de boeking geaccepteerd en het bijbehorende bedrag uitbetaald aan de aanbieder. Er zijn verschillende mogelijkheden om een aanbieding te plaatsen, onderstaand vindt u een aantal voorbeelden.

Ik ben een sportvereniging

  • Uw aanbieding kan zijn een deel van de kosten voor een lidmaatschap.

Ik ben een basisschool of middelbare school

  • Uw aanbiedingen kunnen bestaan uit de verschillende activiteiten die binnen de minimaregelingen vergoed worden. Dat is onder andere ouderbijdrage en schoolreisjes.
  • Een aantal schoolkosten zoals ouderbijdrage, kluisje, schooltassen en sommige leermiddelen kunnen vergoed worden als u deze opvoert als aanbieding.

Ik ben een ondernemer

  • Uw aanbieding kan bijvoorbeeld zijn een middelbare schoolfiets met een prijs die past binnen de vergoeding. Uiteraard kunt u ook geschikte tweedehands fietsen aanbieden en dan maakt u de aanbieding eenmalig. Zo'n aanbieding verdwijnt uit de webshop als hij gebruikt is.
  • Uw aanbieding kan zijn kleding (bijvoorbeeld een zomer- of winterjas) die vanuit het kledingpakket vergoed wordt. Omdat kleding veelal lastig aan te bieden is qua maat en uitvoering is een goede optie ook om een kleding bon met een vaste waarde aan te bieden die bij aankoop ingewisseld kan worden.

Er zijn nog veel andere mogelijkheden te bedenken voor aanbiedingen die vanuit de minimaregelingen vergoed kunnen worden. Als u vragen heeft of assistentie wilt bij het opvoeren van uw aanbiedingen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dat kan op verschillende manieren:

  1. Via Bureau Minimaregelingen op telefoonnummer 033 - 30 35 460.
  2. Via e-mail renswoude@minimaregelingen.nl
  3. Via deze website met de optie Contact.
  4. Via de Berichten optie van uw persoonlijke omgeving als u al aangemeld bent.

Minimaregelingen Renswoude is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.