Partner van de Grebbepas worden

We lanceren op 1 december 2021 de Grebbepas, de Veenendaalpas en de Cunerapas!

de Grebbepas is er voor inwoners uit Renswoude, de Veenendaalpas is er voor inwoners uit Veenendaal, de Cunerapas voor inwoners uit Rhenen. Deze pas is bedoeld om inwoners met een laag inkomen op een makkelijke manier gebruik te laten maken van de minimaregelingen waar zij recht op hebben.

 

Sluit u zich ook aan? Zo maken we het aanbod samen groter

Wilt u graag aangesloten worden op de Grebbe-, Veenendaal- en Cunerapas? Vul dan dit formulier in: Aanmeldformulier Partner.

De uitvoerende partij Intermediad verwerkt uw aanmelding en u ontvangt aanvullende informatie met een stappenplan hoe de aansluiting in zijn werk gaat. Sluit u zich aan voor 24 november? Dan kunnen pashouders direct na 1 december bij u terecht. In de komende maanden benadert Intermediad ook zelf alle relevante ondernemers in Renswoude, Veenendaal en Rhenen.

 

Wat levert dit voor u op?

Het creëert voor u een extra afzetmarkt, er komen klanten die eerder misschien niet bij u aankopen deden. De pashouder mag helemaal zelf beslissen waar hij of zij het tegoed besteedt, misschien wel bij u in de winkel.

Om u een beeld te geven van de extra omzet, in 2021 zijn dit de geschatte totale bestedingen:

  • Doe mee-budget: € 300.000
  • Sport- en beweegbudget Volwassenen  € 130.000
  • Vergoeding van een computer € 120.000
  • Vergoeding voor schoolbenodigdheden € 35.000
  • Tegemoetkoming voor een mobiele telefoon en fiets  € 20.000
  • Kledingpakket  € 250.000


Aansluiten is gratis en erg eenvoudig, dat hebben we samen zeker voor 1 december geregeld!

Pashouders kunnen bij u aankopen doen met het tegoed op de pas. Het werkt eigenlijk net als een pinpas waardoor de aankoop direct verzilverd wordt. Na uw aanmelding wordt u begeleid door Intermediad zodat inwoners de pas bij u  kunnen gebruiken.

 

Heeft u vragen over de pas?
Neem dan gerust contact op met Intermediad via e-mailadres partners@veenendaalpas.nl, partners@cunerapas.nl of partners@grebbepas.nl.

We hopen dat zoveel mogelijk ondernemers en partners meedoen!

Minimaregelingen Renswoude is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.