Aanbieder worden

Fietsenwinkels, kledingzaken, huiswerkbegeleiders, sport- en muziekverenigingen: ondernemers en verenigingen staan in de rij om deel te nemen aan de minimaregelingen Renswoude. Logisch. Met weinig moeite bereikt u veel meer klanten. En het kost helemaal niets. Alleen lokaal gevestigde aanbieders kunnen worden geregistreerd. Met lokaal wordt bedoeld dat de vereniging, instelling, organisatie, winkel of bedrijf gevestigd is in de gemeente Veenendaal, Rhenen of Renswoudels. Als uw product of dienst is goedgekeurd door de gemeente als onderdeel van een (minima-)regeling en toegevoegd op het platform, hoeft er niets meer te gebeuren. Mensen met een beperkt budget nemen uw product af, de gemeente vergoedt.

De voordelen van samenwerken met de gemeente

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van een samenwerking met de gemeente op het gebied van minima- en kortingsregelingen voor inwoners. Dit zijn de belangrijkste argumenten:

  • Deelname aan de regelingen binnen de gemeente is een gemakkelijke manier om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
  • Zonder een euro uit te geven maakt u extra reclame.
  • U kweekt eenvoudig meer naamsbekendheid en goodwill.
  • Het is nog makkelijk ook.

Inwoners kunnen via de website verschillende producten en diensten afnemen. Zij zien automatisch wat er mogelijk is binnen hun budget. Dat kan variëren van een flinke korting tot een totale vergoeding. Wijzigt uw aanbod binnen de regeling? Met een paar klikken werkt u alle gegevens bij.

Ondersteuning als u producten of diensten aanbiedt

Het gebruik spreekt voor zich. Loopt u toch tegen vragen aan waarover u even wilt overleggen? Daarvoor hebben we Bureau Minima Regelingen opgericht. Dit is de klantenservice voor ieder bedrijf of iedere vereniging die iets aanbiedt. We helpen u graag! Neem contact met ons op.

Wordt u ook aanbieder?

Ik wil aanbieder worden

Minimaregelingen Renswoude is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.